Tietoa meistä


4 Coffees
Kaje Oy on Helsingissä toimiva suomalainen yritys, joka tuo maahan erikoiskahvia. Työskentelemme siltana De la Sierra -brändin ja Suomen välillä sekä omistamme yksinoikeuden De la Sierran kahveihin Suomen markkinoilla. Pääasiassa myymme erikoiskahvia kahviloille ja ravintoloille, mutta haluamme myös antaa kuluttajille mahdollisuuden nauttia näistä upeista kahveista mukavasti kotioloissa. Tätä varten meillä on toiminnassa verkkokauppa, josta voit valita mieluisesi kahvin ja maksaa sen turvallisesti korttimaksuna (palveluntarjoaja Stripe).
Ketkä ovat Kaje Oy:n takana?
Tarinamme lähti kytemään jenkkifutiskentiltä kaverusten painiessa vastakkain eri joukkueissa ja jälkeenpäin rantautuen samaan joukkueseen, jossa he ystävystyivät. Jaettuaan voitot ja tappiot yhdessä sekä kaikki väännöt ja taistot keskenään treeneissä, vahvisti se kaverusten ystävyyssuhdetta. Tie tähän on kuitenkin ollut hyvin erilainen näillä kahdella, sillä Camille Gruel on kotoisin Ranskasta, mutta syntynyt Kamerunissa. Ranskassa Camille aloitti jenkkifutisuransa ja myöhemmin hänestä tuli jenkkifutisammattilainen Suomessa, jossa hänen tie jatkui Personal Traineriksi ja nykyisin myös kahvin pariin Kajelle. Toinen perustajista on Suomalainen Jere Lahti, joka on nuoresta pitäen nauttinut kahvinjuonnista ja urheilusta. Hänen tiehensä jenkkifutiskentille vaikutti suuresti isänsä, jolla on pitkä historia jenkkifutiksen parissa. Jere on maanläheinen ihminen, joka tuo Kajelle sekä Suomalaista kahvikulttuuria että yksinkertaisuutta, kun taas Camille tuo ranskalaista intohimoa ja rakkautta.
Kaje Oy:n varsinainen tarina alkoi Lauttasaaresta Jeren ja Camillen hengaillessa meren äärellä, jossa Camille kertoi kuulleensa ystävältään Ranskasta kiinnostavasta ideasta. Camillen vanha ystävä Sebastian Reyes otti kolmen vuoden jälkeen yhteyttä ja kyseli kuulumisia. Hetken juteltuaan tuli ilmi että Sebastian yhdessä kaverinsa Enzo Arguetan kanssa pyörittävät kahviyritystä, jonka brändi on De la Sierra (Enzo Arguetan perheellä on noin 100 vuoden kokemus kahvista). Kuultuaan tästä, Camille kertoi kuinka paljon Suomalaiset rakastavat kahvia ja Sebastianille tuli loistava idea, joka oli että Camille ryhtyisi myymään heidän kahviaan Suomessa. Camille ei kuitenkaan tuntenut pystyvänsä siihen yksin, joten hän kysyi hyvältä ystävältään Jereltä, lähtisikö hän mukaan. No tietenkin suurena kahvin ystävänä Jere innostui ideasta ja pisti tuumasta toimeen. Hetkeä myöhemmin Camille ja Jere saivat Ranskasta maisteltavaksi De la Sierran kahveja, jotka olivat aivan uskomattoman hyviä. Maisteluista innostuineina Camille ja Jere päättivät pitää kokouksen De la Sierran kanssa käydäkseen läpi myös kahvin tarinaa. Myös kahvin tarina oli aivan loistava, joten ei mennyt kuin silmänräpäys ja Kaje Oy perustettiin. Myöhemmin Kaje Oy:n ja De la Sierran yhteistyönä löydettiin Suomelle sopivimmat kahvit heidän valikoimastaan sekä monen maistelun jälkeen löydettiin sopivimmat paahto- ja makuprofiilit Suomen markkinoille. Haluamme, että kaikilla Suomalaisilla kahvinjuojilla on jotain ylellistä nautittavaa joka päivä, tehden heidän päivästään paremman. Nämä huippuluokan maukkaat erikoiskahvit takaavat sen.
Kaje Oy perustajat    Kaje Oy:n perustajat Jere Lahti (vasemmalla) ja Camille Gruel (oikealla).