Yrityksille


HoReCa

Tarjoamme kahviloille ja ravintoloille korkealuokkaista kahvia, joka on täysin jäljitettävissä. Suhteemme kahvin tuottajaan on hyvin läheinen, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan myös räätälöityjä profiileja juuri oman maun mukaan. Kaikki kahvit tulevat tuoreena paahtimolta tilaukseen tehtyinä.

De la Sierra kahvit ovat vastuullisesti tuotettu Latinalaisessa Amerikassa ja paahdettu Ranskan Montpellierissä. De la Sierran perustaja tulee kahvituottajien suvusta, jolla on ollut oma tila jo melkein 100 vuotta (Red Bourbon kahvi tulee tältä tilalta). De la Sierra tietää mitä kaikkea pavut vaativat, jotta niistä saadaan paras lopputulos. Tämän vuoksi he maksavat markkinahintaa korkeamman summan kaikille heidän kahvituottajilleen, jotta he pystyvät ylläpitämään korkeaa laatua pavuissa. Samalla he tukevat useita perheitä, ja kuten meillä on tapana sanoa; parantavat maailmaa yksi kahvipapu kerrallaan. 

Miksi et tarjoisi asiakkaillesi vain parasta ja samanaikaisesti auttaisi perheitä Latinalaisessa Amerikassa. De la Sierran kahvit ovat erittäin maukkaita ja niiden tuoksu on aivan taivaallinen. Pelkästään tuoksu herättää jo kahvihampaan, joten kuvitelle sen potentiaalia, jos tämä tuoksu lähtisi sinun kahvilasta tai ravintolasta.

Olemme hyvin asiakaslähtöisiä ja haluamme asiakkaamme onnistuvan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään sinulle sopivin kahvi. 

 Toimistot

Lähdetäänpä siitä liikkeelle että Suomessa taukojen nimitys on kahvitauko. On sanomattakin selvää että Suomalaiset juovat paljon kahvia töissä, joten miksipä et tarjoaisi työntekijöille parasta mahdollista kahvia ja samalla tukisi heidän viihtyvyyttä. Tarjoamme toimistoille suurempia määriä kahvia omilla hinnoilla, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut tarjoamaan työntekijöille korkealuokkaista ja maukasta kahvia tehostamaan heidän työtään.  

Yhteystiedot:

kajeoy@gmail.com

040 5903075